Dark Mode On / Off

Nedersaksen meest fietsvriendelijke regio

Nedersaksen meest fietsvriendelijke regio

Graafschap Bentheim | Opnieuw titel meest fietsvriendelijke regio.

Opnieuw is het Graafschap Bentheim uitgeroepen tot meest fietsvriendelijke regio van Nedersaksen. Deze eervolle vermelding behaalde Bentheim ook bij de vorige verkiezing in het jaar 2007.

De jury oordeelde erg positief omdat het graafschap, ondanks dat men al een goed concept had, toch nog weer veel vernieuwingen heeft doorgevoerd. De graafschap Bentheim wordt wel “Nedersaksische Holland” genoemd. Het gebied heeft meer dan 100 kilometer aan goed beschreven fietsroutes. In het noordelijke deel zien we tussen de uitgestrekte heide de gemeente Uelsen, niet ver van de grens bij de Twentse gemeente Tubbergen.

De route langs de plaatsen Nordhorn, Schüttorf en de heerlijkheid Lage zijn ook bij de Nederlandse fietsers bijzonder populair.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen