Dark Mode On / Off

Nicci French – Tot het voorbij is

Deze thriller van Nicci French gaat over vriendschap en begeerte.

Astrid Bell, een sterke jonge Londonse fietskoerier, weet niet zo goed wat ze met haar leven wil. Ze woont samen met 6 vrienden, maar deze groep valt langzaam uit elkaar door geld, verraad, nieuwe liefdes en allerlei toekomstplannen die van persoon tot persoon verschillen.

Dan sterven er 2 vrouwen en de overeenkomst bij beide moorden is de aanwezigheid van Astrid. De situatie wordt grimmiger en de huisgenoten groeien steeds verder uit elkaar. Astrid vraagt zich af of de moorden haar schuld zijn en of ze zelf in gevaar is.

Of is er misschien een moordenaar in de groep?

Uitg. Anthos

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen