Dark Mode On / Off

Niet in de rij voor winterbanden

maak vroegtijdig afspraak voor winterbanden

Winterbanden monteren | Regel tijdig een afspraak voor montage van winterbanden voor de komende winter

De verwachting is dat wanneer de kou straks eenmaal zijn intrede doet, er een run zal ontstaan bij de garagebedrijven om de auto te voorzien van winterbanden.

Het is dan ook niet onverstandig om nu alvast een afspraak te maken met de dealer om een data vast te zetten in november zodat je straks niet in een lange wachtrij terechtkomt. De ANWB heeft weer vele testen gedaan naar verschillende soorten winterbanden. Ook hebben ze een aparte test gedaan naar de vier-seizoenenband.

Lees Hier de bevindingen van de ANWB test m.b.t. winterbanden.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen