Dark Mode On / Off

Nieuwe fiets moet juiste maat hebben

Fiets van het Jaar

Nieuwe fiets kopen | Let bij aanschaf op de juiste maat.

Als je fietst kun je last krijgen van allerlei klachten en ongemakken, waardoor het fietsen onplezierig wordt.

Het is niet altijd even duidelijk waardoor de klachten ontstaan, maar vaak is het de combinatie fiets-fietser die niet ideaal is. De meest voorkomende klacht is rugpijn, daarnaast komen ook been- en knieklachten voor. Nek- en zadelpijnen komen minder vaak voor. Vaak zijn de klachten te wijten aan een onjuiste afstelling van de fiets voor de fietser.

Zorg dat bij aanschaf van de nieuwe fiets je de juiste fietsmaat krijgt. Vaak kopen mensen een te grote of te kleine fiets. Laat door een deskundige fietshandel de fiets specifiek op je lichaam, afstellen. Vaak kan dat computer gestuurd.

Uiteindelijk fiets je het beste en het prettigst op een fiets die je past!!

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen