Dark Mode On / Off

Nordic Walking tochten door het Drentse AA gebied

Herfstwandeling landgoed Schovenhorst

Neem deel aan een Nordic Walking tocht door het Drentse Aa gebied

Elke zaterdagochtend is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een Nordic Walking tocht door het Drentsche Aa gebied. Start bij de herberg op zaterdagochtend om 10.00 uur voor zowel beginners als gevorderden

Elke dinsdag- en donderdagavond starten de tochten om 19.00 uur voor gevorderden.

De tochten duren ongeveer 2 uur en lopen door de prachtige natuurgebieden rondom Oudemolen. Elke week lopen we een andere tocht!

De tochten variëren elke keer qua route en staan onder leiding van deskundige instructeurs, die de omgeving goed kennen en verbonden zijn aan het Instituut voor Sportstudies in Groningen. Een van de instructeurs is tevens gids in het nationaal beek- en esdorpenlandschap. Tijdens de tochten is er ruimschoots aandacht voor het landschap, de natuur en de cultuur-historie van het gebied. Nordic Walking en genieten van de natuur gaan in deze tochten hand in hand.

Meer info: www.herbergdefazant.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.