Dark Mode On / Off

Notaris, de rekening kan lager

rekening van notaris

Tarieven van notaris eerst met elkaar vergelijken

Veel mensen schrikken als ze achteraf de rekening van de notaris krijgen.

Vaak ga je naar de notaris die je ouders ook al hadden en het vergelijken van de tarieven van notarissen deed je vroeger niet.

Dat kan en mag tegenwoordig anders, kijk eens op de site

www.notaristarieven.nl

Je weet dan wat de kosten voor bijvoorbeeld het opstellen van een samenlevingscontract, een testament of hypotheekakte zo ongeveer mogen zijn.

Vraag bij verschillende notariskantoren een offerte op en vergelijk deze met elkaar. Worden er tegelijkertijd meerdere aktes opgesteld, bijvoorbeeld samenlevingsovereenkomst en hypotheekakte, vraag dan korting.

Kijk als de rekening komt of deze overeenkomt met de uitgebrachte offerte, is er een verschil neem dan contact op met de notaris en vraag om uitleg.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.