Dark Mode On / Off

OAD Busbedrijf aangesloten bij SGR

OAD | Deelnemer van het SGR, klanten kunnen weer op de aloude vertrouwde manier aan hun reis beginnen

Het nieuwe OAD Busbedrijf is sedert december 2013 deelnemer van het SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). De reissom die klanten van de OAD hebben betaald is daarmee volledig gewaarborgd. Daarnaast voldoet de OAD aan de normen van het Keurmerk vastgelegd door de Stichting Keurmerk Touringcar Bedrijven (SKBT). Deze certificering is de onderneming toegekend door de onafhankelijke organisatie DEKRA.

Op vertrouwde wijze boeken

De directie van OAD Bus geeft aan dat klanten, nu weer op een vertrouwde wijze een reis kunnen boeken bij de OAD. De OAD heeft sinds het faillissement in 2013 niet stilgezeten en de klant kan op dit moment weer een keus maken uit één van de vele aangeboden riviercruises, busdagtochten of wintersportbestemmingen (met de OAD skibus). Ook de van oudsher zeer populaire reis naar Disneyland Parijs is weer in het aanbod opgenomen.

In december 2013 bracht OAD de eerste nieuwe gidsen met veel nieuwe busreizen en riviercruises uit. OAD is hiermee weer helemaal terug op de Nederlandse reismarkt. Als deelnemer van het SGR kunnen klanten weer op de aloude vertrouwde manier aan hun reis gaan beginnen.