Dark Mode On / Off

Ongewenste telefoontjes blokkeren

Bijkopen garantie

Ongewenste telefoontjes. Iedereen heeft er wel eens last van. Allemaal kennen we de telefoontjes onder etenstijd of wanneer je je ’s avonds net voor de buis hebt genesteld. Een rinkelende telefoon doet je toch maar besluiten het gesprek aan te nemen en inderdaad is het weer een aardige dame of heer die verondersteld dat je misschien wel eens niet goed verzekerd bent of dat je wellicht een veel goedkopere hypotheek kunt afsluiten.

Abonnees van internet- en telefonie aanbieder XS4ALL kunnen nu gratis gebruik maken van een nieuwe dienst om hier een eind aan te maken. De nieuwe dienst biedt ook de mogelijkheid om anonieme bellers cq bellers met een afgeschermd nummer te blokkeren.

Wie op zijn vaste telefoonlijn wordt lastiggevallen kan deze persoon of dienst gelijk nadat het gesprek is beeindigd, blokkeren door een code in te toetsen.

Belt deze persoon toch opnieuw jouw nummer dan krijgt hij te horen: ” De persoon die u belt, wenst uw oproep niet te ontvangen”.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen