Dark Mode On / Off

Online betalen op internet

Online betaling doen

Op een veilige manier je aankopen online betalen.

Je kunt aankopen op het internet, op verschillende manieren betalen. Met acceptgiro, creditcard of bijvoorbeeld met Ideal.

Griezelig? Nee hoor, als je maar weet waar je op moet letten.

  • Nederlandse webwinkels die het thuiswinkelwaarborg voeren zijn veiliger dan webwinkels die het waarborg niet hebben. Heeft de webwinkel geen waarborg lees dan goed de voorwaarden.
  • Betaal alleen als er een beveiligde verbinding is. Je herkent dit aan het slotje bovenin of het sleuteltje onderin het scherm.
  • Koop niets bij webwinkels die je niet vertrouwt.
  • Als het kan achteraf betalen. Je loopt dan minder risico als je het bestelde niet ontvangt. Betalen onder rembours (bij aflevering) is ook een optie, het kost wel wat extra.
  • Kijk of er een telefoonnummer en/of adres op de site staat. Controleer of het bedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen