Dark Mode On / Off

Online Stratego spelen

Stratego nu ook (wereldwijd) online te spelen

De Koninklijke Jumbo heeft samen met het gamebedrijf Keesing Games de originele versie van Stratego ontwikkeld en vanaf heden online staan. Liefhebbers van het populaire bordspel kunnen nu de (beta) versie gaan uitproberen. Later dit jaar komt er ook nog een versie beschikbaar voor de iPad en het mobiel.

Ook op de online versie van Stratego moeten spelers proberen het leger van de tegenpartij te verslaan en in het bezit zien te komen van de Stratego vlag. Het spel kan als single player worden gespeeld (spelen tegen de computer) maar ook als multiplayer. Als multiplayer hoef je het niet vanaf één locatie te spelen. Iedereen kan, in dit geval wereldwijd, meespelen. Het voornemen is om ook te gaan starten met online kampioenschappen.

Het spel is te vinden op www.stratego.com

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.