Dark Mode On / Off

Ontdek de Loire op de fiets

fietsroute ‘Loire à Vélo’

Afronding 800 kilometer fietsroute ‘Loire à Vélo’

De laatste hand wordt gelegd aan de fietsroute Loire à Vélo en vanaf zomer 2012 staat dit parcours garant voor 800 km. aan fietsplezier voor het hele gezin of een romantisch uitstapje met z’n tweeën!

Van het kastelengebied tot aan de Atlantische kust, aan prachtige landschappen en bezienswaardigheden ontbreekt het hier niet. Het parcours van deze route is voor iedereen toegankelijk, en uitstekend te combineren met een cultureel of gastronomisch bezoek aan deze regio.

Nieuwe website

Ook is de nieuwe website www.fietsen-loire.com online!

Een geslaagde fietsvakantie begint met een goede voorbereiding.. en waar kan dat beter dan op de Nederlandstalige website van Loire à Vélo? Deze nieuwe website biedt tal van informatie en online routekaarten waar men de Loire à vélo route perfect kan uitstippelen. Daarnaast kan men hier leuke ideeën opdoen voor een vakantie in het Loiregebied.

  • ATOUT FRANCE – Frans Bureau voor Toerisme
  • Prinsengracht 670
  • 1017 KX  Amsterdam
Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen