Dark Mode On / Off

Oorlogsliefdekinderen op zoek naar familie

Veel kinderen geboren uit een oorlogsliefde

Een nieuwe website, www.oorlogsliefdekind.nl maakt het voor kinderen en familieleden van Indië-veteranen mogelijk om op zoek te gaan naar eventuele halfbroertjes- en zusjes.

Nederlandse soldaten onderhielden veelvuldig contacten met de lokale bevolking. Na de soevereiniteitsoverdracht keerde het merendeel van de soldaten terug naar Nederland, met achterlating van hun Indonesische geliefdes en eventuele kinderen.

Nog altijd zijn er veel familieleden van Indië-veteranen die niet weten wie hun naaste familie is en al jarenlang is men via allerlei wegen op zoek naar meer informatie. De nieuwe website probeert hierbij om, misschien tot een oplossing te komen. Ook kunnen op de site door belangstellenden, allerlei ervaringen worden geplaatst en kan men in kontakt komen met lotgenoten.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.