Dark Mode On / Off

Op de kuierlatten in Flevoland

fietsspeurtocht, computerspel en film

Struinen door het boerenland van Flevoland

Struinen door het boerenland. Niet over geplaveide paden, maar langs dijken, over akkers, door boomgaarden en bossen en langs cultuurhistorische bezienswaardigheden…

Onder de noemer ‘Op de kuierlatten’ zijn in Flevoland elf verrassende wandelroutes over boerenterreinen uitgezet. Soms over het land van melkveehouders, soms over de akkers van akkerbouwers, soms over een combinatie daarvan. Hoe verschillend de wandelingen ook zijn, ze garanderen allen een ongekende natuurbeleving en bewijzen dat landbouw, natuur en cultuur bijzonder goed samengaan.

De routes zijn een aanrader voor wandelaars die graag buiten de gebaande paden treden. Bij sommige wandelpaden bevindt de startlocatie zich op het erf. Schroom dus niet om het erf op te lopen! Wie ‘Op de Kuierlatten’ gaat, proeft niet alleen de Flevolandse natuur, maar ook het boerenleven!

Landschapsbeheer Flevoland en het Wandelplatform LAW faciliteren en stimuleren dit initiatief van Flevolandse agrariërs.

Meer info: www.opdekuierlatten.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.