Dark Mode On / Off

Op reis met de beste koffer die je kunt kopen

Een nieuwe koffer? Waar moet je even op letten?

Een nieuwe koffer? Waar moet je even op letten?

Ben je van plan een nieuwe koffer te kopen, lees dan eerst onderstaand.

Een koffer met wieltjes is handig maar je pakt er al snel teveel in, immers je hoeft hem toch niet te tillen. Kies daarom niet het grootste formaat.

Bij de bagage afhandeling gaat het er niet voorzichtig aan toe. Een koffer met een harde buitenkant heeft daarom de voorkeur.

Kijk of de koffer over een goedgekeurd slot beschikt.

Plannen om naar Amerika te reizen? De beveiligers daar mogen de koffers openbreken. Je kunt dit voorkomen door een zgn TSA luggage lock te kopen, dit is een los cijferslot waarvoor de beveiligers een loper hebben.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.