Dark Mode On / Off

Parfum kiezen…een moeilijke klus

kies de juiste parfum

Een fijne parfum kiezen | Laat je niet iets aanpraten.

Het valt soms lang niet mee om een parfum te vinden die je aanstaat en die bij je past. Tientallen geurtjes kun je proberen en besnuffelen totdat je op het laatst helemaal niet meer weet wat nu welke geur was.

Als je een geurtje wilt gaan kopen zorg dan dat je ontspannen bent. Het reukorgaan is dan het beste in staat om de verschillende aroma’s weer te geven. Ga niet meer dan drie geuren per keer proberen. Denk er niet bij na als je een geurtje gaat ruiken. De geur is goed of niet goed en als je toch twijfelt, neem hem dan niet.

Laat je vooral niet iets aanpraten door de verkoopmedewerkster. Je eigen neus en smaak moeten het uiteindelijk toch doen. Het is echt niet nodig om telkens weer dezelfde geur te kopen die je al zolang gewend bent. Probeer eens wat anders. Je bent inmiddels ook weer ouder geworden en dan verandert ook je persoonlijkheid, dus tijd voor een nieuw geurtje.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.