Dark Mode On / Off

Persoonlijke lening voor ouderen bijna niet mogelijk

AOW naar het buitenland

Ouderen komen vrijwel niet meer in aanmerking voor persoonlijke lening.

Ook wanneer je ouder bent kom je weleens voor onverwachte uitgaven te staan. Echter wanneer je de leeftijd van 60 jaar of ouder hebt bereikt, is het heel lastig om nog een lening of doorlopend krediet te krijgen. Veel banken zijn niet erg meegaand om ouderen nog een lening te verstrekken.

Bij Defam, Eurofintus en MoneYou krijg je vanaf je 59e geen doorlopend krediet meer toegewezen. Vanaf je 74e kun je het vrijwel overal wel vergeten. Om later niet voor verrassingen komen te staan is het dus zaak om dan nu alvast maar een bedrag te gaan sparen.

Een beetje extra achter de hand, is nooit weg, moet je maar denken.

Bron: Consumentengids

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen