Dark Mode On / Off

Populariteit campers ongekend hoog

Een camper | Gaan en staan waar je wilt

Het gevoel van onbeperkte vrijheid zorgt ervoor dat veel vijftigplussers overgaan tot de aanschaf van een camper.

In de eerste helft van 2008 werden in Nederland 1349 campers verkocht en dat is een stijging van 29 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2007, blijkt uit cijfers van de Bond van garagehouders, Bovag. Driekwart van de verkochte campers waren bestemd voor 50-plussers.

Camper biedt vrijheid

De vijftigplusser van vandaag neemt niet zo snel meer genoegen met een caravan maar wil tijdens hun trektochten ook nog graag een beetje comfort en luxe. De aanschaf van een camper heeft bovendien de voorkeur omdat de vijftigplusser er vaak langere tijd mee rond trekt.

Een camper betekent vooral kunnen gaan en staan waar je wilt en dat is iets wat de vijftigplusser bijzonder aanspreekt.

Bron: busyness.nl – route50plus

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.