Dark Mode On / Off

Praat over de hypotheekrente

Hypotheekrente verlagen

Hypotheekrente verlagen | Met deze tip kun je een lagere hypotheekrente betalen bij afloop van de rentevaste periode.

Loopt binnenkort je hypotheek-contract ten einde? Wanneer de bank niets van je hoort zal het in de meeste gevallen geruisloos worden verlengd. Het is belangrijk om vroegtijdig contact met de bank op te nemen en een gesprek aan te gaan over voortzetting van het contract.

Sta er op dat je een iets lagere hypotheekrente wenst en in de meeste gevallen zal je dat al gauw een half procent rente voordeel opleveren. De bank wil je niet graag kwijt als klant en zal waarschijnlijk bereid zijn om je hypotheekrente te verlagen. Neem hiervoor echt even de tijd en de moeite, het is snel verdiend.

TIP: Noteer de afloopdatum van je contract in de agenda zodat je dit voordeeltje niet misloopt.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen