Dark Mode On / Off

Problemen met je hoortoestel? Gebruik solo apparatuur!

Uiteindelijk worden we allemaal een dagje ouder en zoals je weet komt ouderdom met gebreken. Het lopen gaat wat lastiger, je gaat wat slechter zien en ook het gehoor gaat achteruit. Gelukkig hebben we daar hoortoestellen voor, al zorgen die bij veel senioren ook voor de nodige frustraties en problemen. Het hoortoestel werkt bijvoorbeeld niet goed of het is niet voldoende om goed te kunnen horen. Voor dat laatste geval is er gelukkig een handige oplossing: solo apparatuur! Dit is speciaal bedoeld voor situaties waarin je ook met het hoortoestel nog problemen ervaart. Koop solo apparatuur voor je hoortoestel via Oogvoororen en de problemen zijn voorgoed verleden tijd!

Veel voordelen

Het gebruik van solo apparatuur biedt heel veel verschillende voordelen. Deze komen echter allemaal op één ding neer: het gehoor wordt simpelweg beter. Waar je met een hoortoestel nog wel eens problemen kunt ervaren op bijvoorbeeld verjaardagen of tijdens vergaderingen omdat er teveel geluiden ineens binnen komen, is dat met solo apparatuur in je hoortoestel niet het geval. Daar gaat je sociale leven dus op zeker een boost van krijgen! Bovendien is de apparatuur modern en voorzien van handige extra technische snufjes. Daardoor is het bijvoorbeeld mogelijk om bepaalde geluiden van de telefoon, de computer of de televisie direct door te laten sturen naar het solo apparatuur. Gegarandeerd goed gehoor dus. Koop solo apparatuur voor je hoortoestel via Oogvoororen en je kunt voortaan zonder problemen televisie kijken en je hoort altijd de telefoon!

Ruis is verleden tijd

Door solo apparatuur te gebruiken, verklein je de kans op ruis. Dat komt simpelweg doordat het spraaksignaal direct van zender naar ontvanger wordt gestuurd. Ruis uit de omgeving kan dus geen invloed meer hebben op dat signaal. Bovendien wordt de nagalm waar veel mensen met een hoortoestel last van hebben ook een stuk minder. Samengevat kun je eigenlijk stellen dat solo apparatuur ervoor zorgt dat de afstand tussen de spreker en de luisteraar een stuk kleiner wordt en dat is natuurlijk in alle gevallen voordelig voor degenen die een hoortoestel hebben. Er zijn verschillende manieren waarop solo apparatuur verbonden kan worden met het hoortoestel dat je bezit. Het kan bijvoorbeeld door middel van een zendertje dat je om je nek draag maar het is soms ook mogelijk om het zendertje direct aan het hoortoestel zelf vast te maken. Welke je moet kiezen hangt mede af van welk hoortoestel je hebt.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.