Dark Mode On / Off

Rolstoel safari Zuid Afrika heel goed mogelijk

Ook mensen die in een rolstoel zitten kunnen genieten van een prachtige safarireis door de bushbush van Zuid-Afrika. Er worden speciale groepssafari’s georganiseerd door Munckhof Travel & Care. Alle aspecten die behoren bij een Zuid-Afrikaanse safari komen aan bod. Er wordt overnacht in tenten en natuurlijk wordt getracht om de ’ Big Five’ te ontmoeten.

Geheel verzorgde reizen

De avontuurlijke rolstoelers krijgen begeleiding van Engelse reisgidsen en het vervoer gaat met speciale aangepaste voertuigen waarmee de deelnemers worden vervoerd. De organisatie ter plaatse is in handen van een bedrijf dat gespecialiseerd is in reizen met mindervaliden. In Nederland worden de reizen geheel geregeld door Travel&Care.

Beleef de wildernis en de culturele geschiedenis van Zuid-Afrika. Aanschouw de zonsopgang op de Afrikaanse vlakten en kom oog in oog te staan met “de Grote Vijf”: een olifant, leeuw, buffel, luipaard of een nijlpaard! In samenwerking met Epic Enabled, een specialist op het gebied van aangepaste safari’s.

Meer informatie over deze reizen met extra zorg kun je vinden op: www.munckhof.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.