Dark Mode On / Off

RTV-Rabo Steenwijker Fietsvierdaagse

De Teutenroute

Rabo Steenwijker Fietsvierdaagse | Behalve Hollands Venetië worden ook Belt-Schutsloot en de vroegere Zuiderzeestadjes Blokzijl en Vollenhove aangedaan.

Steenwijker Fietsvierdaagse. Prachtige, deels vernieuwde, routes over rustige wegen en fietspaden door o.a. Giethoorn, Nationaal Park De Weerribben en De Wieden, De Lindevallei en Drentse brinkdorpen.

Alle routes zijn gepijld en er zijn versnaperingen onderweg. Voor noodgevallen en pech is een auto beschikbaar.

Afstanden: 30, 45, 60 en 85 km.  Pal naast de startlocatie is een rijwielzaak. Bij de startlocatie is ruim voldoende parkeergelegenheid en een fietsenstalling. Ook is daar het huren van fietsen mogelijk.

Tijdens de fietsvierdaagse krijgt u een quizformulier waarmee een leuke prijs is te winnen.

Meer info: Klik Hier 

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen