Dark Mode On / Off

Schiphol | Weinig handbagage, snel inchecken

Weinig handbagage, snel inchecken

Geen of weinig handbagage moet er toe leiden dat passagiers sneller kunnen inchecken op Schiphol

Schiphol gaat experimenteren met het inchecken. Men wil maatregelen nemen om de lange wachtrijen die de laatste tijd veelvuldig voorkwamen, beter in de hand te houden. Men gaat nu een extra “no trolley-doorgang” openen voor passagiers die bijna geen handbagage bij zich hebben.

Om de kosten die in rekening worden gebracht voor ruimbagage te omzeilen, reizen veel passagiers alleen nog met handbagage waaronder veel trolley’s. Deze moeten allemaal door de douane gecontroleerd worden, wat veel tijd in beslag neemt.

Besparen op je ruimbagage

Vaak slepen we veel te veel spulletjes mee wanneer we op reis gaan. Om enigszins te besparen op ruimbagage kun je proberen om in plaats van twee koffers met één koffer op pad te gaan. Wanneer de koffer goed wordt ingepakt blijkt dit meestal wel te kunnen. Het scheelt je dan toch de kosten voor één koffer.

Klein tasje met handbagage

Vanzelfsprekend heb je altijd een paar dingetjes nodig in je handbagage maar let wel op dat niet alles daar in mag zitten. Kijk op de website van Schiphol voor de laatste informatie en vergeet niet: vertrek op tijd van huis.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen