Dark Mode On / Off

Schoonmaken met een stoomreiniger

Schoonmaken met een stoomreiniger

Alles langer schoon door gebruik van een stoomreiniger

Een stoomreiniger is een multi-functionele schoonmaker. Met een kleine hoeveelheid water en een minimum aan lichamelijk inspanning kan de stoomreiniger worden ingezet voor elk schoonmaakprobleem. Ook de tijdsbesparing is aanzienlijk.

Daarnaast is de stoomreiniger ook nog eens milieuvriendelijk.

Werking
De stoom is super reinigend en zonder chemische middelen, er blijven dus geen restjes achter van schoonmaakmiddel. Daarnaast werkt stoom ontgeurend, alles in huis ruikt weer fris.

Alle vuil wordt verwijderd, zelfs het meest hardnekkige zoals olie, kalk en vet. Als het vuil is opgelost kan het met een doek worden verwijderd.

Na reiniging met een stoomapparaat blijft alles langer schoon omdat er geen schoonmaakmiddel achterblijft.

Gebruik
Een stoomreiniger is overal voor te gebruiken zoals:
– gladde wanden en vloeren
– vloerbedekkingen
– voegen, hoeken en randen
– meubels, dekbedden en matrassen
– ramen en deuren
– sanitair
– de auto, de tuin, hobby en op het werk

Als je er één hebt ontdek je nog veel meer doeleinden.

Mogelijkheden
Er zijn compacte stoomreinigers, draagbare en stoomreinigers die veel weg hebben van een stofzuiger. Let bij aanschaf vooral op het vermogen (snelheid waarmee het water wordt verwarmt) en de inhoud van het reservoir (met een groter reservoir kun je langer stomen). Ook zijn er veel accessoires, soms zitten ze erbij en bij andere moet je ze apart aanschaffen.

Keuze
Het is moeilijk kiezen daarom biedt Kieskeurig een aantal mogelijkheden.

Bron: Kieskeurig

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.