Dark Mode On / Off

Skidome Rucphen en Terneuzen

Skidôme | 365 dagen per jaar sneeuwplezier.

Bij Skidôme beleeft u het hele jaar door het ultieme wintersportgevoel dicht bij huis.

Voor skiën en snowboarden, voor beginners, ervaren en gevorderde wintersporters, vrij oefenen of les volgen, bij Skidôme kunt u terecht voor een dagje uit in de echte sneeuw met uw partner, kinderen of kleinkinderen.
Glijden jullie liever over echt ijs of spelen jullie liever een potje GlowGolf tussen de ijsberen? Bij Skidôme Rucphen is er ook de mogelijkheid om te ijskarten en GlowGolfen.

Even opwarmen? Drink een kopje warme chocolademelk in de Sneeuwhut of eet een hapje in restaurant De Nederlandse Alp. Meer info: www.skidome.nl
Skidôme

Skidôme Baanvelden 13, Rucphen

Skidôme Terneuzen
Zeelandlaan 3, Terneuzen

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.