Dark Mode On / Off

Skivakantie | Eerst even rustig aan gaan doen.

Skivakantie | Eerst even bijkomen
De ANWB waarschuwt mensen die net zijn aangekomen in hun ski-oord om het vooral de eerste dag rustig aan te gaan doen. Een lange autorit en oververmoeidheid zijn met name de eerste dagen de oorzaak van het vroeg in het water vallen van een geplande vakantie.
Begin ook niet gelijk met een moeilijke piste maar neem ook als geoefende skiër of snowboarder eerst een gemakkelijke (blauwe) piste om even weer te wennen.
Honderdduizenden Nederlanders zijn al gearriveerd in de Alpen-landen en er zullen nog vele volgen. Door onervarenheid en ook door in het begin te hard van stapel lopen hebben al veel mensen, met name, knieletsel opgelopen. Een ander advies voor de komende reizigers is, neem voldoende zonnebrandcrème mee.
Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen