Dark Mode On / Off

Skivakantie in Zweden steeds populairder

skivakantie zweden

Ook Zweden is een populair land voor een wintersport vakantie

Kamperen in de wintermaanden is in Zweden helemaal de trend. Veel bij de Zweedse kampeervereniging SCR aangesloten campings zijn het gehele jaar geopend. Zo’n vijftig campings liggen vlakbij de skipistes en bieden in de wintermaanden extra faciliteiten. Na een dagje op de skipiste kun je na afloop heerlijk relaxen in de spa of sauna.

Vlakbij het bekende wintersportgebied Slen, liggen twee grote campings t.w. Klppen en Tandlen met uitgebreide voorzieningen voor een heerlijke skivakantie.

Alle informatie over de kampeerplaatsen, met name voor de wintermaanden, zijn te vinden op: www.camping.se

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.