Dark Mode On / Off

Skivakantie Sauerland erg populair

Veel Nederlanders zien het Sauerland als een ideale wintersportvakantie.

In de maand december is een skivakantie in Duitsland sterk in populariteit toegenomen. Volgens de boekingssite Hotels.com was de omgeveing van Willingen bijzonder in trek. Veel Nederlanders zien het Sauerland als een ideale wintersportvakantie. De omgeving, de hotels en overnachtingsmogelijkheden zijn divers en ook voor gezinnen met kinderen biedt het Sauerland volop winterplezier. Het aantal overnachtingen in Willingen bedraagt per jaar maar liefst meer dan een miljoen.

Diegenen die liever van de zon genieten zochten de laatste tijd vooral de streken in het Zuid-Spaanse Andalusië op, Sevilla en omgeving waren erg populaire bestemmingen. Maar ook verre bestemmingen als Paramaribo en Bonaire konden een toenemend aantal toeristen verwelkomen uit Nederland.

Bron: Tourpress

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen