Dark Mode On / Off

Sparen om hypotheek af te lossen

Hypotheek aanvragen

Sparen om hypotheek eerder te kunnen aflossen.

Alweer een tijd geleden adviseerde de directeur van De Nederlandsche Bank (DNB), mevrouw Kellermann, om zoveel mogelijk te gaan sparen om zo de hypotheek versneld af te kunnen lossen. De ontwikkelingen met betrekking tot pensioen en zorgkosten ondergaan naar verwachting nog heel wat veranderingen.

Om ook in de toekomst nog voldoende financieel kapitaal over te houden zou het verstandig zijn dat iedereen goed gaat na denken over zijn toekomstige oude dag. Mensen zijn helaas liever niet te veel bezig met hun eigen financiële plaatje.

Om op de huidige lijn voort te kunnen gaan is (indien mogelijk) versneld aflossen van de hypotheek dan ook aan te raden.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen