Dark Mode On / Off

Spelletjes op internet

spel spelen op internet

Online spelletje | Geef geen telefoonnummer.

Op het internet kun je meedoen aan allerlei spelletjes. In veel gevallen is het zo dat als je een spel goed hebt gespeeld, dan heb je gewonnen. Nu nog even de prijs in ontvangst nemen. Dat gaat, zo blijkt, heel eenvoudig.

Door het ingeven van je mobiele telefoonnummer kun je je prijs opvragen. Hierna ontvang je een sms’je die je moet bevestigen, en de prijs komt naar je toe.

Helaas ben je nu ook, ongemerkt, abonnee op een sms-dienst. Ook hier geldt dus, geef niet zomaar een telefoonnummer als je geen abonnement wilt op een sms-dienst. Lees eerst de waarschuwing die op de websites staan vermeld.

Bron: Consumentengids

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen