Dark Mode On / Off

Stadsganzenbord Gouda

Stadsganzenbord Gouda

Stadsganzenbord | Puzzeltocht door de historische binnenstad van Oud-Hollandse steden.

De bijzondere speurtocht Stadsganzenbord van Groepswijzer.nl is vanaf nu verkrijgbaar in Gouda. Het Stadsganzenbord, een puzzeltocht door de historische binnenstad van Oud-Hollandse steden, is al langer verkrijgbaar in Leiden, Haarlem, Den Haag, Delft, Amsterdam en Dordrecht.

Een originele 17e-eeuwse plattegrond is het uitgangspunt van het Stadsganzenbord. De deelnemers aan dit groepsarrangement zoeken aan de hand van zo’n gedetailleerde kaart hun weg door de binnenstad. Kijken en vergelijken, daar gaat het om. Is die gracht er nog of is hij gedempt? Was de Waag toen al gebouwd of zien we op de kaart een heel ander gebouw? Onderweg beantwoorden de teams vragen en voeren opdrachten uit. Het Stadsganzenbord is de leukste manier om kennis te maken met de geschiedenis van een stad.

De Goudse variant voert de bezoeker natuurlijk langs het stadhuis, de Veerstal, het Hofje van Cincq, de Gouwe en al die andere prachtige plekken die Gouda rijk is. Toegang tot de Goudse Glazen van de St. Jan is natuurlijk onderdeel van het arrangement. Net als koffie met gebak om mee te beginnen.

Het Stadsganzenbord Gouda is te boeken bij www.groepswijzer.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen