Dark Mode On / Off

Steeds meer 50-plussers gaan golfen

meer 50-plussers gaan golfen

Veel oefenen en dan wordt je een goede golfer

De golfsport is flink in opkomst. Ook veel 50-plussers hebben de sport inmiddels ontdekt en zijn begonnen met golfles. Nederland kent vele mooie golfbanen, de n nog mooier dan de andere en zowel het aantal spelers als banen groeit de laatste tijd enorm.

Ook het aanbod aan compleet verzorgde golfclinics in het buitenland groeit snel. Veel 50-plussers kiezen ervoor om tijdens een weekje vakantie in het buitenland te leren golfen en om het felbegeerde GVB-examen met goed gevolg af te leggen. Er zijn vele organisaties waar men terecht kan, n ervan is bijvoorbeeld de ANWB die ook de mogelijkheid biedt om op verschillende home courses het GVB te halen. Op hun website, anwbgolf.nl staat hierover meer informatie.

Een goede golfer wordt je door veel te oefenen maar ook kun je eens een mooi naslagwerk doornemen. Een luxe naslagwerk voor beginnende golfers is de uitgave van De Telegraaf en House of Knowledge. ( isbn- 978-90-851104025 ) Een mooie uitgave met allerlei informatie over baangegevens, kwaliteit van de oefenfaciliteiten en mooie luchtfotos. Een mooie uitgave voor iedere golfliefhebber.

Het boek,
“Golfbanen in Nederland” prijs 39,50 euro

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.