Dark Mode On / Off

Steeds meer vijftigplussers kiezen voor tweedehands traplift

Een traplift maakt voor veel mensen het verschil

Aanschaf tweedehands traplift is een aantrekkelijke keuze

Als je ouder wordt of mindervalide bent, dan is het niet altijd vanzelfsprekend dat je goed ter been bent of blijft. Het bewegen en lopen kan een dagelijkse drempel zijn en dat kan je belemmeren in je bewegingsvrijheid. Niet alleen buitenshuis, maar ook binnenshuis is het van het grootste belang dat je je in vrijheid kan blijven bewegen. Helaas beschikt niet iedereen over een gelijkvloerse woning, en hierdoor kan het een probleem worden om bijvoorbeeld de eerste verdieping of de slaapkamer te bereiken. Misschien heb je wel eens nagedacht over de aanschaf van een traplift? Deze bieden in de meeste gevallen een fantastische uitkomst als je te maken hebt met een beperking in het bewegen.

Een gebruikte traplift is tot wel 50% voordeliger

Helaas is de aanschaf van een nieuwe traplift behoorlijk prijzig, maar tegenwoordig zijn er ook steeds meer gebruikte trapliften die niet meer te onderscheiden zijn van de nieuwe exemplaren. Daarbij is het zo dat steeds meer gemeenten meedoen met de zogenaamde WMO en de blijvers lening. Hierdoor wordt de aanschaf van een gebruikte traplift tot wel 70% voordeliger. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer 50-plussers kiezen voor het gemak van een tweedehands traplift.

Trapliften zijn er in verschillende modellen. Dat is nodig want niet iedereen heeft een rechte trap. Gebruikte trapliften zijn er ook voor trappen met een bocht. Dit kan een rechte trap zijn, maar ook gebruikte trapliften voor een trap met 1 of zelfs meerdere bochten.

Waar kan ik een goede gebruikte traplift kopen?

Zoals vanzelfsprekend moeten trapliften veilig zijn zodat je je met een gerust hart naar boven of naar beneden kan verplaatsen. Bij een goede leverancier van trapliften zoals bijvoorbeeld 123trapliften, worden deze liften compleet gereviseerd en inclusief montage en uitstekende service en garantie geleverd. Dit is van absoluut belang als je opzoek bent naar een goede gebruikte traplift. Ben je van plan om binnenkort een tweedehands traplift te kopen? Laat je dan goed informeren door bedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van tweedehands trapliften, en weten wat de beste oplossing is voor jou.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.