Dark Mode On / Off

Stichting Aap

Stichting AAP | Op de Apeneilanden kunnen tientallen apen zorgeloos genieten van hun oude dag.

De dieren die bij Stichting AAP terechtkomen hebben vaak een ellendig leven achter de rug. Om hen zoveel mogelijk rust te gunnen, is het terrein van Stichting AAP niet vrij toegankelijk voor publiek. Je kunt wel de Apeneilanden, het AAP-pensioenplan in Almere, vrij bezoeken, een Apenpraatje van de dierverzorgers bijwonen of een afspraak maken voor een georganiseerde rondleiding.

Door een bezoek aan de Apeneilanden kom je meer te weten over de levensgeschiedenis van de bewoners en het werk van Stichting AAP. In principe zijn de apen buiten te zien tussen 09.30 uur `s ochtends en 16.00 uur `s middags. Het kan gebeuren dat de vlonders tijdelijk zijn afgesloten in verband met medische onderzoeken of werkzaamheden.

Regelmatig houden de dierverzorgers Apenpraatjes over de apen op de eilanden en het werk van Stichting Aap. De praatjes duren een half uur en starten op de aangegeven tijden bij het informatiebord aan het begin van de vlonder naar de Apeneilanden. Je hoeft je hiervoor niet op te geven. De tijden zijn:

Openingstijden en meer info: www.aap.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.