Dark Mode On / Off

Thailand zeer in trek als vakantiebestemming

Thailand, het Land van de Glimlach,

Thailand, het Land van de Glimlach, is een bijzonder populaire vakantie bestemming. In 2006 gingen ongeveer 180.000 Nederlanders voor een vakantie naar Thailand. Dat is een nieuw record. De helft van hen bezochten Thailand al eerder. Tweederde van de vakantiegangers regelt de reis helemaal zelf, meestal via internet.

Thailand verwacht in 2007 een totaal aantal buitenlandse toeristen van 13 miljoen waarvan ongeveer 200.000 uit Nederland zullen komen. Ook reizen naar Laos en onder meer Cambodja beginnen vaak vanuit Thailand. Thailand is boeiend, veilig, vriendelijk, servicegericht en, niet in de laatste plaats, voordelig. Allemaal ingrediënten die bijdragen tot een onvergetelijk verblijf, van Phuket en Krabi tot Chiang Mai en van Bangkok tot en met Kanchanaburi of Phimai.

Meer info: www.thaisverkeersbureau.nl of www.thailandonline.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen