Dark Mode On / Off

Thailand, rondreis is een en al belevenis…

Thailand, een belevenis…
22-daagse rondreis gemaakt door Thailand.

De vlucht ging naar Bangkok alwaar we enkele dagen hadden voor bezichtiging van o.a. het Koninklijk Paleis, de drijvende markt en Chinatown. Een zeer drukke stad en waar je te voet vanwege de uitlaatgassen beter niet kunt lopen. Hotel was top.
Na enkele dagen begon de rondreis, eerst richting River Kwai met een bezoek aan de dodenspoorlijn. Zeer indrukwekkend. Hier zijn we op de trein gestapt met z’n allen en toen richting Kanchanaburi. Een belevenis, met prachtige vergezichten.

Uiteindelijk kwamen we aan in Chiang Mai, ons eindpunt. Met zijn allen hebben we ons hier laten rondrijden met fietstaxi’s. Na twee dagen Chiang Mai in een fabuleus hotel zijn we teruggevlogen naar Phuket waar we nog een week strandvakantie beleefden in het prachtig gelegen Kata Thani Beach Resort.

Mede dankzij de geweldige gids van Hotelplan was dit een prachtige vakantie.

Mia

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen