Dark Mode On / Off

Thanksgivingday, maar graag zonder ons…

kalkoen op het menu

Thanksgivingday kost veel kalkoenen de kop

Het is vandaag Thanksgiving Day in de Verenigde Staten, een feestdag waarbij de kalkoen een grote rol speelt. Een groep kalkoenen zag de bui al hangen en probeerde nog voor de belangrijke dag te vluchten. Ze wisten woensdagavond een weg te vinden naar het treinstation.
Dan Stessel, een woordvoerder van de maatschappij NJ Transit, had over dit gebeuren het volgende te zeggen: “Het leek er echt even op dat de kalkoenen op de volgende trein stonden de wachten. Het is overduidelijk dat ze aan hun lot wilden ontkomen.” Stessel heeft geen idee hoe ze op het station terecht zijn gekomen.

De politie had eerder op de dag al drie telefoontjes ontvangen van mensen die zeiden dat ze een groep kalkoenen hadden gezien. Ze zouden een ochtendspits op de weg veroorzaakt hebben.

De groep werd gevolgd door medewerkers van de maatschappij via beveiligingscamera’s. Actie werd overigens niet ondernomen, op een gegeven moment vlogen de kalkoenen weg.

Bron: anp -2006

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.