Dark Mode On / Off

Thermen Spa een wellness centrum van klasse

thermen van spa. een weldaad voor je lichaam

Thermen van Spa hebben een benijdenswaardige faam verworven

Sinds 1868 wordt het water, alom tegenwoordig in de Thermen van Spa, op prijs gesteld omdat het in deze beschermde omgeving als het ware geladen is met de kracht van de aarde. Als een revelatie van de ontmoeting tussen rots, natuur en Venen is het water hier het weldadige element dat u masseert, verkwikt, versoepelt.

Daarom hebben de Thermen van Spa een benijdenswaardige faam verworven, een faam die nog wordt ondersteund door een stevige wetenschappelijke borgstelling. Vandaag is er in de grond niets veranderd, alleen tonen de Thermen van Spa u een nieuwe look.

Nog ludieker, nog altijd even preventief en nog dichter bij de moderne tijdgeest. In de nieuwe Thermen van Spa ervaart u de weldaden van een haast magisch water op een heel ander manier en keert u terug naar de bronnen van uw welbehagen in een sfeer die aan het plezier een nieuwe dimensie geeft.

Tijdens uw zoektocht naar welbehagen streeft u naar vervreemding, een breuk met de dagelijkse sleur, de zuivere lucht van een ongerepte natuur. In de Thermen van Spa is thermalisme alleen denkbaar als het in nauwe harmonie staat met de natuur. Vermits het natuurlijke kader waarin de bronnen van Spa opwellen op zichzelf al een bron van welbehagen is, werd het bijna gemakkelijk om voor u deze plek te creëren waar alles kalmte en welbehagen uitstraalt.

Als een spel van licht en welvende lijnen op de top van de “Annette et Lubin” heuvel, integreren de nieuwe Thermen van Spa de innerlijke rust en het ontspannende comfort dat u hier komt zoeken in de huidige, creatieve architectuur van deze plek. Alles is op uw comfort toegespitst, zodanig zelfs dat een kabellift rechtstreeks de voet van de heuvel, het centrum van de stad en het Radisson SAS Palace Hotel verbindt met de nieuwe Thermen van Spa.

Thermen Spa –  Meer info:  Klik Hier

bron: Loek (nov2006) jouw saunagids

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.