Dark Mode On / Off

Tips aankoop elektrische fiets

Onderhoud elektrische fiets

Overweeg je ook de aankoop van een elektrische fiets? Dan zul je na een bezoek aan de fietsdealer misschien ook even niet meer weten wat je nu het beste kunt doen. Inmiddels is het aanbod van elektrische fietsen flink uitgebreid en wil je wel graag weten welke nu het beste bij jouw past. Vrijwel alle merken zijn vertegenwoordigd op de markt van elektrische fietsen. Gazelle, Trek, Koga Myata, Sparta en Batavaus maar ook de wat minder bekende namen doen goed mee. De Flyer, Oxford en Norta zijn eveneens bekende namen in deze branche.

Zoals gezegd, er komt heel wat bij kijken wil je verzekerd zijn van een goede keuze. De batterij is wellicht een onderdeel waarover je veel informatie wilt maar ook de service en de versnellingen zijn allemaal belangrijke zaken. De Belgische consumentenorganisatie Testaankoop heeft een filmpje gemaakt hoe je tot een goede en gedegen keuze kunt komen. De video hebben we hieronder geplaatst.

Klik Hier

Bron: Fietsen.123

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen