Dark Mode On / Off

Tips voor veilig kamperen met camper

Tips voor veilig kamperen met camper

Tips voor veilig kamperen met camper | Voorkom inbraak en overval tijdens kamperen in camper.

De tijd om er op uit te trekken met de camper nadert met rasse schreden. De echte camper-fanaten kunnen al haast niet meer wachten en hebben  intussen al vele routes uitgestippeld. Zodra het weer enigszins goed lijkt dan wordt weer een begin gemaakt met mooie toertochten door binnen- en buitenland.

Wie er met de camper op uittrekt doet er wel verstandig aan om de nacht niet door te brengen op een parkeerplaats langs de autosnelwegen. In vorige jaren zijn vele meldingen gedaan bij de politie van camperaars die te maken kregen met een inbraak cq overval tijdens de nachtelijke uren. Is er geen andere mogelijkheid dan langs de snelweg te overnachten zoek dan zeker een verlichte plek op. Wanneer je de camper verlaat, om misschien ergens te gaan eten, zorg dan dat er geen waardevolle spullen in de camper achterblijven. Leg ze zeker niet in het zicht. Kijk ook goed na of alle ramen en deuren zijn gesloten.

Een camper is voor kwaadwilligen een gemakkelijk doelwit. Laat je goed voorlichten op welke wijze je mogelijk een goede beveiliging kunt aanbrengen in, op of aan de camper. Van alle aangiften die vorig jaar bij de politie zijn binnen gekomen, zijn ook na uitgebreid onderzoek door de KLPD, geen daders aangehouden.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen