Dark Mode On / Off

Tweedehands artikel kopen, eerst controleren

Tweedehands aankoop | Controleer eerst of het niet van diefstal afkomstig is.

Op verkoopsites als Marktplaats maar ook in de plaatselijke krant worden volop tweedehands producten aangeboden. Sta je op het punt om tot aankoop van een tweedehands artikel over te gaan controleer dan eerst op de website www.stopheling.nl of het aangeboden artikel niet van diefstal afkomstig is. Dit kun je doen door een deel van het betreffende serienummer dat op het product vermeld staat, in te voeren op de website.

Politie en justitie hebben deze website geopend om de handel in gestolen spullen beter te kunnen bestrijden.

De website heeft kans van slagen als iedereen, van producten die ooit zijn gekocht, de unieke type- en serienummers noteert. Bewaar dus deze nummers of noteer ze ergens. De laptop, gsm en andere producten zijn allemaal voorzien van deze unieke nummers.

Wanneer een product wordt gestolen kun je met het type- en serienummer aangifte bij de politie doen. Wordt jouw gestolen product ergens aangeboden, dan is voor iedereen op de website te zien, dat dit van diefstal afkomstig is.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.