Dark Mode On / Off

Utrecht – Stadswandeling

Stadswandeling Utrecht

Stadswandeling Utrecht | Utrecht in geuren en kleuren

Utrecht in geuren en kleuren is een wandeling van VVV Utrecht. Het thema van de wandeling is de cultuurhistorische ontwikkeling van de multi-culturele samenleving van Utrecht.

Utrecht in geuren en kleuren is vooral een stadswandeling die je moet ervaren. Tijdens de wandeling kom je langs leuke winkeltjes, gezellige restaurantjes, musea en culturele instellingen. Iedere locatie met zijn eigen culturele achtergrond.

De wandeling duurt twee uur, en kan op een door jou gewenst tijdstip beginnen.

Bel voor meer informatie en reserveringen naar VVV Groepsreserveringen, 030-2360020 of mail naar, groepsreserveringen@vvvutrecht.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen