Dark Mode On / Off

Vakantie Egypte toch weer in opkomst

Vakantie Egypte weer in opkomst

Egypte | Vakantie boekingen beginnen weer los te komen

Ondanks alle spanningen die er nog steeds heersen in Egypte heeft de Nederlander blijkbaar toch wel het vertrouwen dat het binnen niet al te lange tijd weer rustig zal worden in het land. Volgens de overkoepelende organisatie Thomas Cook neemt het aantal boekingen voor Egypte in 2012 met de dag toe.

De reisorganisaties Neckermann en Vrijuit vallen onder Thomas Cook. Ook worden al veel boekingen gedaan voor Kreta, Kos, de Turkse kust en de Canarische eilanden. De vakantieganger die in 2012 niet met het vliegtuig gaat boekt al flink voor campings of een bungalow in Duitsland. Dit land is nog steeds veruit favoriet onder de Nederlanders.

Frankrijk en Italië blijven ook, als altijd erg populair. De Nederlander heeft gezien alle boekingen die reeds worden gedaan toch nog wel enig vertrouwen in de (economische) toekomst.  (Bron: AD)

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.