Dark Mode On / Off

Vakantieplezier? Ook voor uw huisdier!

huisdier wil ook vakantieplezier

Vakantietijd eist voorzorgsmaatregelen voor huisdier

Vakantietijd. Leuk voor ons mensen, spannend voor onze huisdieren. Uit eigen onderzoek van de Dierenbescherming (2005) blijkt dat 60 procent van de huisdierbezitters te laat is met het regelen van de vakantieopvang van hun huisdier. Met alle ellende van dien. Heeft u al bedacht wie er voor uw huisdier zorgt?

Of u uw huisdier nu meeneemt of niet, er valt voor een vakantie altijd van alles te regelen. Het zoeken naar onderdak bij vrienden, familie of in een pension, het uitzoeken van verplichte inentingen, huisregels van campings, het chippen en het vervoer – het zijn allemaal zaken waar u ruim van tevoren rekening mee moet houden.

Op de website van de Dierenbescherming staat veel informatie en handige tips voor u op een rij gezet, opdat u en uw huisdier een onbezorgde vakantie tegemoet gaan!

Meer info: www.dierenbescherming.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.