Dark Mode On / Off

Veel kijkers Boer zoekt Vrouw

Boer zoekt Vrouw trekt elke week nog steeds meer kijkers

Het lijkt wel of iedereen zich op zondag bezig houdt met de televisie-afleveringen van Boer zoekt Vrouw Internationaal. De bijzonder populaire KRO-serie trekt iedere week meer kijkers. Gisteren, 5 januari, volgden maar liefst bijna 4 miljoen kijkers het wel en wee van Johan, Jos, Wim, Aletta en Jan.

De eerste aflevering van Boer zoekt Vrouw Internationaal was op 8 december 2013 en de laatste aflevering is te zien op zondag 2 februari 2014. De boeren die meedoen aan deze afleveringen wonen allemaal in het buitenland en zijn naarstig op zoek naar de liefde van hun leven. Zo langzamerhand moeten de eerste gegadigden die zich hadden opgegeven, het land en de boer verlaten. Uiteindelijk zullen we op 2 februari te weten komen naar welke partner de voorkeur van de boer uitgaat.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.