Waarom kiezen zoveel mensen voor een cruise?

kiezen voor een cruise

Cruise | Het maken van een cruise betekent optimale ontspanning.

Omdat een cruise optimale ontspanning betekent. Ieder jaar weer ontdekken meer vakantiegangers het genot van een cruisevakantie. Als je alle voors bij elkaar optelt, weet je waarom.

De kosten van de cruise omvatten alle maaltijden, tussendoortjes, de accommodatie, bijna alle activiteiten, het entertainment en natuurlijk het vervoer van de ene naar de andere bestemming.

Een drijvend ontspanningsoord met alle voordelen vandien. De beslommeringen van een gewone vakantie kun je buiten beschouwing laten. Een cruisevakantie is een compleet pakket. Geen zorgen over het reserveren van een tafel in het restaurant, het bestellen van theater- of bioscoopkaartjes of je haasten om allerlei vluchten te halen.

Heel simpel dus, je stapt aan boord van je cruiseschip en pakt één keer je koffer uit. De hut is voorzien van alle gemakken zoals tv, radio, airconditioning en een eigen douche en/of bad en toilet.

Meestal vaar je ’s nachts en kun je overdag de leukste plekjes aan land ontdekken. Een dag op zee kun je beschouwen als een rustdag of als actieve dag.Lekker luieren in de zon,  zwemmen of een boek lezen of meedoen aan de activiteiten die aan boord worden aangeboden.

‘s Avonds dansen in de showlounge, een gokje wagen in het casino of naar de wervelende show in het theater. Uiteraard is er ook tijd ingeruimd om te eten.

Uitgebreid ontbijten en lunchen in het restaurant of een sneller hapje in het buffetrestaurant. Tenslotte is er ’s avonds in het restaurant een grote keuze uit verschillende voor- hoofd- en nagerechten. Alles zit bij de reissom inbegrepen behalve de extra’s zoals excursies en fooien (bij sommige rederijen ook inbegrepen) bekijk ze op de site daar komen ze uitgebreid ter sprake.

Een cruise is voor iedereen, van jong tot oud. Of je nu alleen reist,  met partner of met je kinderen, het maakt niet uit. Aan boord van ieder schip is voor “elk wat wils”.

Bron: CruiseTravel

Aanbevolen artikelen