Dark Mode On / Off

Willingen presenteert nieuw Fun-Park en vele nieuwe attracties

vakantiehuisjes niet goed schoon

Willingen presenteert haar gasten niet alleen een nieuw transportband, maar ook het nieuwe Fun-Park bij de Ritzhagenlift presenteren.

Eldorado voor snowboarders en freestylers.

Het Fun-Park staat geheel in het teken van pret en veiligheid en is een eldorado voor snowboarders en freestylers. De Fun-Parks die er nu al zijn, zijn een groot succes in de snowboardwereld. Het parcours wordt vergroot om de sporters nog meer ruimte, uitdagingen en plezier te bieden. Bij de Ritzhagenlift wordt een nieuw Fun-Park ontwikkeld, die de wintersporters de keuze uit drie uitstekende arealen tussen Willingen en de Wintersportarena mogelijk maakt. Bij het ontwerp wordt prioriteit gegeven aan de toepasbaarheid voor families en de veiligheid. Juist de jonge gasten zullen op speelse wijze de eerste ervaringen met jumps en slides kunnen opdoen. Deze vernieuwing biedt ook voor licht gevorderde freestylers de mogelijkheid het repertoire uit te breiden en actuele wintersportpret te beleven.

Ook de 180 meter lange transportband is komende winter nieuw. Het oefenterrein naast het dalstation van de gondellift wordt hierdoor vergroot en biedt rodelfans en skiërs meer ruimte en mogelijkheden. Met de nieuwe transportband beschikt Willingen nu over zeven transportbanden. De vier kinderlanden waar de jongsten op speelse manier leren skiën, is ideaal voor de kleintjes.

Belangrijke wintersportregio

Alleen al dit jaar investeert Willingen ca. een half miljoen Euro in de aanschaf van nieuwe sneeuwkanonnen en in het perfectioneren van het al aanwezige systeem. Ook de Strycktal-loipe wordt verlengd om de liefhebbers van het langlaufen een nog attractievere route te bieden. Hiermee vergroot de gemeente Willingen, lid van de Wintersportarena, haar voorsprong als belangrijkste wintersportregio ten noorden van de Alpen.

Onlangs zijn naar aanleiding van recent onderzoek van de duitse automobielclub „ADAC“, bijzondere vakantiegebieden voor de herfst- en wintervakantie, aangewezen. Willingen heeft in dit onderzoek voor de verhouding tussen prijs en kwaliteit de beoordeling „goed“ gekregen en is daarmee zeker ook voor families met kinderen een betaalbare, attractieve vakantiebestemming.

Talrijke hotels, pensions en logementen in Willingen en omgeving bieden attractieve arrangementen aan. De Willinger Tourist-Information informeert u graag.

Meer informatie:
Tourist-Information Willingen, Waldecker Str. 12, 34508 Willingen (Upland), Tel. 05632 – 401180, Fax 05632 – 401150, E-Mail: willingen@willingen.de,

Internet: www.willingen.de

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen