Dark Mode On / Off

Winactie voor de Fietsnetwerk App

Fietsnetwerk app

Onze winactie voor de Fietsnetwerk App is een geweldige manier om kennis te maken met deze interessante fietsroute app. Met deze leuke winactie ontvangen maar liefst vijftig winnende deelnemers een premium abonnement van een half jaar op de Fietsroute app van Fietsnetwerk. Daarmee hebben de winnaars veel meer mogelijkheden dan ze met een basis abonnement zouden hebben, want met een premium versie geniet je van een uitgebreide service en nog veel meer voordelen. Doe mee aan onze winactie voor de Fietsnetwerk app. Dan kun ook jij misschien een flink aantal maanden lang heerlijk fietsen en gebruik maken van de leukste tips onderweg. En dat helemaal voor niets! 

Wat is de Fietsnetwerk App?

 De Fietsroute app van Fietsnetwerk is een app waarmee je in heelfietsroutes Nederland de leukste fietstochten kunt maken van fietsknooppunt naar fietsknooppunt. Het bijzondere van deze fietsroute app is dat je bij elk knooppunt een overzicht krijgt van vele leuke bezienswaardigheden of horecagelegenheden in de buurt. Daarnaast krijg je meldingen van lokale ondernemers die iets bijzonders te bieden hebben. Zo mis je tijdens je fietstocht niets meer en kun je extra genieten onderweg. Deze grootste fietsroute aanbieder van Nederland heeft maar liefst 2200 afstap momenten tijdens je fietsroute en begeleidt je nauwkeurig onderweg, ook als je even van de route afwijkt. Klinkt dat goed? Doe dan snel mee aan deze leuke actie en je kunt deze zomer nog gratis gebruik maken van deze handige fietsroute app! 

Meer over de winactie voor de Fietsnetwerk App

Is deze leuke fietsroute app van Fietsnetwerk echt iets voor jou en wil je graag een premium abonnement voor een half jaar, helemaal voor niets? Mail ons het juiste antwoord op de volgende vraag voor 1 april 2021 naar – mail@50plusplein.nl  (BEEINDIGD)

Fietsnetwerk heeft 5 populairste fietsroutes op een rijtje gezet. Hoe heet de fietsroute langs het strand en de Noordzee én uiteraard langs het Zwin ?

Aan het eind van deze winactie verloten wij maar liefst vijftig premium abonnementen onder de deelnemers. Wie weet zit jij erbij!

Meer weten over de app van Fietsnetwerk?

 Wil je meer weten over dit leuke fietsroute abonnement? Bekijk dan snel alle extra’s van het premium abonnement van Fietsnetwerk.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen