Dark Mode On / Off

Winterse problemen voor de hond

hond kan last ondervinden van koud weer

Hond | Mogelijk haaruitval en jeuk dankzij koude weer.

Zelf nemen we in de donkere maanden van het jaar vaak wel wat extra vitaminen en fruit om de winter zonder kleerscheuren door te komen. Toch kunnen ook de huisdieren wel een extraatje gebruiken. De hond bijvoorbeeld, die vele uren doorbrengt in de warme woonkamer, kan huid- of vachtproblemen krijgen waardoor deze last krijgt van jeuk. Het gevolg daarvan is weer haaruitval.

Hiertegen zijn wel middelen in de handel. Zo zijn er bij de dierenspeciaalzaak kruidensupplementen te koop die toegevoegd moeten worden aan de maaltijd van de hond. Heeft de hond erg veel last van jeuk en haaruitval breng dan even een bezoek aan de dierenarts. Ook hij kan de nodige middeltjes voorschrijven.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.