Dark Mode On / Off

Wokken

Wokken | Wokken is populair

Een wok is een pan met een bolle onderkant, ideaal dus om te roerbakken (al roerend kleingesneden rauwe groente en vlees op een hoog vuur bakken).

Een echte (traditionele) wok is gemaakt van plaatstaal en voorzien van een houten handvat. Een plaatstalen wok roest wel en moet dus heel goed worden onderhouden.

Wokken is populair en steeds meer supermarkten, restaurants en leveranciers van kookapparatuur spelen in op  deze trend.

Voorgesneden wokgroente, kant en klare woksauzen, wokolie en woknoedels het is allemaal te koop.

Een gewoon fornuis is niet goed genoeg om op te wokken (zelfs niet als er een wokbrander is). Je hebt eigenlijk een industriële brander nodig (aangesloten op een gasfles) om een krachtige en hete vlam te krijgen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen