Dark Mode On / Off

Woning inrichten blijft lastig

Een woning inrichten is geen eenvoudige klus

Voor veel mensen blijft het lastig om hun woning in te richten zoals ze dat graag willen. Talloze keren worden meubels verplaatst en tafels verschoven. Het indelen van de ruimte en het kiezen van de juiste kleuren is vaak een hele opgave. Het woonwarenhuis Ikea komt daarom nu met een website waarop men op eenvoudige wijze net zolang met alle meubels kan schuiven, tot de juiste inrichting is ontstaan. Er worden op de website ook adviezen gegeven en er is een link naar een 3D homeplanner.

Ikea is één van de grootste woonwarenhuizen in ons land. In 1978 begon Ikea met zijn eerste woonwinkel in Nederland en momenteel zijn er verspreid in ons land al twaalf woonwarenhuizen te vinden. De oprichter van Ikea, Ingvar Kamprad is momenteel 81 jaar oud en behoort tot de vijf rijkste personen ter wereld. In totaal heeft Ikea 256 woonwarenhuizen in 36 landen. Voor dit jaar zijn wereldwijd nog 25 openingen gepland.

Het blijkt dat consumenten vaak eerst het internet afspeuren naar allerlei informatie over woonwarenhuizen. De Centrale Branchevereniging Wonen ( CBW) heeft ook een website online waarop consumenten in één oogopslag alle woonwinkels te zien krijgen die erkend zijn door het CBW.